28 Temmuz 2007 Cumartesi

yazı yazdırabilme !!







arkadaşlar böyle yazı yazdırabilmek için yorumlara ekleyin.hangi resmi istediğinizi ve üzerine ne yazmak istediğinizi MUTLAKA ve MUTLAKA belirtin
örnek::hepsi resimlerinden baştan 5. resimin üstüne ''melike&özge'' yazdırmak istiyorum yazıp yayınlarsanız sevinirim gibi...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba bnm adım duygu.bende hepsi hayranıyım.ama ben yasemini seviyorum gülçini veya cemreyi sevseydim o resimleri alırdım sizden ricam yasemin resimlerinden baştan üçüncü resime ''yoshy& duygu'' yazdırmak istiyorum yazarsanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

slm bn hande melike abla bn senden erenin resimlerinden baştan 1.resmin üstüne hande_eren we yine eren resimlerinin sondan 7. resme *bitanesi* we cemre resimlerinden baştan 11. resme HANDE & CEMRE yazmasını istiyorum. tabi hande_eren yazarken senin yaptıın gibi bi büyük bide küçük harf olsun kalplerde olsun hande & cemre olduunda da kalp olsun şimdiden teşekkürler :)

m31!k3 dedi ki...

handecim biraz geç olabilir k.bakma tamam mı?ama mutlaka yaparım ok?

=>ÖzqHe<= dedi ki...

YHA ABLACIM SİTELERİMİSİ NASIL DAĞITCAS HİÇ KİMSE BAQMIOO:(Bİ TÜRLÜ HERKESİİN BİLMESİ LASIMMM

Adsız dedi ki...

slm melikecim ben senin yaşında handenin arkadaşıyım senin siteni de ondan aldım cnm senden ricam cemre resimlerinin baştan 6. resmin üstüne "bediş" yazdırmak istiyorum yazıp yayınlarsan çok mutlu olurum :) şimdiden teşekkürler cnm.